Jobba hos oss

Försäljningsansvarig

Grenna Polkagriskokeri är inne i en mycket expansiv period där försäljning och produktion ökar. I dag är vi ca 16 anställda i produktion, administration och försäljning, stationerade i Gränna och Jönköping.Vi söker nu en försäljningsansvarig som har gymnasieutbildning i grunden och vidareutbildning inom försäljning och ev. lite marknadföring.

Vi önskar att du har minst tre års arbetslivserfarenhet av försäljning, där fysiska kundmöten ingått, samt att du har erfarenhet av arbete med marknadsföring. Praktiskt arbete med att skapa försäljningsplan, planera och genomföra aktiviteter är en del i arbetet för att du ska kunna lyckas i detta spännande och utvecklande jobb.
Du är bekväm med att hantera sociala medier, arbeta i Office-programmen samt har intresse och förmåga att utveckla hemsida och webbshop – egenskaper som vi gärna ser hos dig.

Att du behärskar svenska och engelska utmärkt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, är ett krav.

Är du som person energirik, positiv och utåtriktad, har hög social kompetens och är målinriktad, van att arbeta i högt tempo och intresserad av att arbeta i ett härligt team, så kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

* Upprätta försäljningsplan * Genomföra försäljningsaktiviteter * Planering av och deltagande i mässor * Uppföljning av mässor * Kundbearbetning * Boka och genomföra säljmöten med kunder *Planera aktiviteter och annonsering *Arbete med kataloger/säljmaterial * Produktutveckling och förpackningslösningar * Webbsidor * Hemsidor * Sociala medier * Marknadsundersökning * Upprätta marknadsplan Ingå i ledningsgruppen

Tjänstens omfattning

Heltid, tillsvidare. Lön enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och ansökan skickas via e-post till calle@grenna-polkagris.se
Frågor besvaras av Calle Roman, telefon 0708-570122.