Våra events

Vill du komma till vår butik och tillverkning för en guidning om vår historia, vårt handverk och vår produktion eller vill du maxa och själv prova på att vara polkagrisbagare för en stund? Våra events passar både mindre och större grupper, läs mer och skicka din bokningsförfrågan nedan.

Egen polkagrisbakning

Vill du uppleva ett roligt och annorlunda event, kanske företagets kick off, en möhippa eller ett barnkalas? Boka vår uppskattade polkagrisbakning och få med dig dina egenbakade polkagrisar hem. Det är bara fantasin som sätter stopp på skapandet. Eller varför inte göra det till en tävling – vem gör egentligen snyggast ränder?

Vi tar emot grupper om max 6 personer, bakningen tar ca 45 minuter men räkna med totalt 1 timma som total tidsåtgång.

Upplägget är följande:
Ni kommer till oss 15 minuter innan utsatt starttid för att hinna med att byta om och få introduktion till polkagrisbagarens spännande hantverk och historia.

Bakningen tar som sagt ca 45 minuter och i det momentet ingår utbakning och inslagning av polkagrisar, ni får självklart ta med era egna polkagrisar hem.

Stanna gärna och shoppa fler godsaker, ni får 10% på hela vårt sortiment i butiken.

När går det att boka?

Vi tar emot eventbokningar året runt, på förfrågan.

Observera att mellan v26-v34 bokar vi endast in egen bakning på torsdagar kl. 19.00 och söndag kl. 11.00. Alla övriga veckor är det fritt fram att önska valfri dag och tid i mån av tillgänglighet.

Pris

Pris för ett kok, 2 450 kr inkl moms, 1-6 personer/kok
Är ni fler än 6 personer bokar vi in fler kok.

Välkomna att skicka en bokningsförfrågan här!

Dagliga guidningar

Under sommaren erbjuder vi kostnadsfria guidningar dagligen, fyra tillfällen om dagen. Välkommen till butiken strax innan utsatt tid så får du lära dig allt kring vår historia, hantverket och produktionen samtidigt som du får se våra skickliga bagare utöva baka polkagrisar. Ingen bokning krävs. Guidningen tar ca 20 minuter. Övrig tid på året bokas guidning för grupper på förfrågan.

Guidetider vecka 26-31
10:30
13:00
15:00
16:30

Välkommen!

Hur bokar jag?

Skicka din bokningsförfrågan till oss via ett kontaktformulär.